DIERENARTSENPRAKTIJK BLADEL-HAPERT
            7 dagen in de week 24 uur per dag tot uw dienst

      WELKOM OP ONZE
VARKENSPAGINA

     Klik hier voor onze algemene praktijkinformatie

INTERESSANTE INFORMATIE:

Ziektecomplexen bij varkens

Antibioticumresistentie

IKB 2003/2004

Het gebruik van zuren bij varkens

INTERESSANTE LINKS:

http://www.veehouderij.pagina.nl
(alles over landbouw)

http://www.minlnv.nl   (ministerie van landbouw)

http://www.gddeventer.com
(gezondheidsdienst voor dieren)

http://www.pv.wageningen-ur.nl  (praktijkonderzoek veehouderij)

http://www.pve.nl  (productschap)

http://www.ansi.okstate.edu  (rassen, engelstalig)

http://www.sygma-system.info   (informatie over 3- en 5-wekensysteem)

http://www.infomil.nl
(wetteksten milieu)

http://www.dierengezondheidszorg.be
(gezondheidsdienst Belgie)

 

 

Frits Lamberts is geregistreerd als "erkend varkensdierenarts". Een dierenarts krijgt deze erkenning op basis van zijn opgebouwde ervaring met varkenshouderij en door het volgen van verplichte bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vak.

Wij bieden een totaalpakket van veterinaire bedrijfsbegeleiding, volledig afgestemd op de behoeftes van de varkenshouder. Het pakket omvat productiebegeleiding in de breedste zin van het woord, productieanalyse, ziekteproblematiek en het opzetten van ziektebestrijdingsplannen en meehelpen oplossen van voedingsstoornissen. Zeer actueel op dit moment is ook het ondersteunen van ziektevrij worden van bedrijven; denk hierbij aan de grote aandacht voor schurft. Onze advisering richt zich sterk op een verstandig gebruik van diergeneesmiddelen. Wij doen ook drachtcontroles bij zeugen m.b.v. een draagbare echoscanner.

Onze bedrijfsbegeleiding gaat volgens het uurtariefsysteem. Dit geeft u het grote voordeel dat uw kosten beter te analyseren zijn en dus te be´nvloeden: Door een bedrijfsbezoek goed voor te bereiden of door mee te helpen kan veel tijd en dus geld bespaard worden. Ook kunt u door (tijdelijk) te kiezen voor wat minder intensieve begeleiding uw dierenartskosten verlagen.

Dankzij ons uurtariefsysteem kunnen wij de medicijnprijzen laag houden: Ons praktijkinkomen is dan ook nog weinig afhankelijk van onze medicijnverkoop. Dankzij ons uurtariefsysteem kunnen wij dan ook zonder dubbele belangen u het beste advies geven voor een verstandig medicijngebruik op uw bedrijf: Gezond vee voor een gezonde consument.