DIERENARTSENPRAKTIJK BLADEL-HAPERT    
            7 dagen in de week 24 uur per dag tot uw dienst         

ROUTEPLANNER

Als u van verder weg komt, via de A67 Eindhoven-Antwerpen, neemt u afrit 32 "Eersel,Hapert,Bladel,Reusel" en volgt de provinciale weg richting Reusel.

U kunt door de pagina heen wandelen, u kunt ook door te klikken op de plaatsnaam waar u vandaan komt sneller navigeren. Verder is er een eenvoudig kaartje ter oriŽntatie:

CASTEREN    EERSEL    HOOGELOON    REUSEL   KAARTJE(99Kb)

Komende vanaf Casteren

de Kuil 11, Hapert:

Steek het kruispunt met het Esso-tankstation recht over. U volgt de doorgaande weg door het dorp ("Oude Provinciale weg"). U rijdt de afslag naar Hoogeloon voorbij en dan is het de tweede weg links. Dit is al de Kuil en u ziet de praktijk meteen liggen.

de Uitgang 31, Bladel:

Op het kruispunt met het Esso-tankstation slaat u rechtsaf richting Bladel/Reusel. Het volgende dorp is Bladel. U volgt de provinciale weg langs het dorp tot een groot kruispunt met stoplichten. Daar gaat u links af ("Bladel Zuid"). U bent nu op de Bredase baan. Na ongeveer 1 km rijdt u over een bruggetje. Daarna eerste weg links: Dit is KleinTerkooijen. U volgt dit weggetje en na 1 km wordt het automatisch de Uitgang: U ziet de praktijk meteen links liggen.

Komende vanaf Eersel

de Kuil 11, Hapert : 

Na het dorpje Duizel krijgt u de afslag Hapert naar links. U rijdt  het dorp in en na een honderd meter gaat u op het eerste kruispunt rechtsaf. Dit is al de Kuil en u ziet de praktijk meteen liggen.

de Uitgang 31, Bladel:

als u Hapert voorbij bent is het volgende dorp Bladel. U volgt de provinciale weg langs het dorp tot een groot kruispunt met stoplichten. Daar gaat u links af ("Bladel Zuid"). u bent nu op de Bredase baan. Na ongeveer 1 km rijdt u over een bruggetje. Daarna eerste weg links: dit is Klein Terkooijen. U volgt dit weggetje en na 1 km wordt het automatisch de Uitgang: U ziet de praktijk meteen links liggen.

Komende vanaf Hoogeloon

de Kuil 11, Hapert:

Vanaf het industrieterrein steekt u het kruispunt recht over en rijdt u Hapert in. Na een honderd meter gaat u op het eerste kruispunt rechtsaf. Dit is al de Kuil en u ziet de praktijk meteen liggen.

Vanaf de van Woenseldreef rijdt u Hapert in en gaat op de t-splitsing linksaf. Dan is het de tweede weg links. Dit is al de Kuil en u ziet de praktijk meteen liggen.

de Uitgang 31, Bladel:

Rijd het dorp Hapert uit en volg de provinciale weg richting Bladel. Als u Hapert voorbij bent is het volgende dorp Bladel. U volgt de provinciale weg langs het dorp tot een groot kruispunt met stoplichten. Daar gaat u links af ("Bladel Zuid"). U bent nu op de Bredase baan. Na ongeveer 1 km rijdt u over een bruggetje. Daarna eerste weg links: Dit is Klein Terkooijen. U volgt dit weggetje en na 1 km wordt het automatisch de Uitgang: U ziet de praktijk meteen links liggen.

Komende vanaf Reusel

de Uitgang 31, Bladel:

U volgt de provinciale weg vanaf Reusel naar Bladel. Na het industrieterrein Bladel volgt een groot kruispunt met stoplichten. Daar gaat u rechtsaf ("Bladel Zuid"). U bent nu op de Bredase baan. Na ongeveer 1 km rijdt u over een bruggetje. Daarna eerste weg links: Dit is Klein Terkooijen. U volgt dit weggetje en na 1 km wordt het automatisch de Uitgang: U ziet de praktijk meteen links liggen.

de Kuil 11, Hapert:

U volgt de provinciale weg Reusel-Eersel. Na Bladel volgt het dorp Hapert. Bij het kruispunt bij het Esso-tankstation gaat u bij de stoplichten rechtsaf het dorp in en volgt de doorgaande weg door het dorp ("Oude Provinciale weg"). U rijdt de afslag naar Hoogeloon voorbij en dan is het de tweede weg links. Dit is al de Kuil en u ziet de praktijk meteen liggen.